جهانزنبور شناسیزنبورعسل

میراث خانوادگی جیکوب استیونز

متن زیرنویس صرفا جهت تست نمایش یا عدم نمایش در وبسایت

جیکوب استیونز زنبوردار نسل چهارم از استرالیا در کنار پدر و مادرش کار میکند، او گفت که پدربزرگش زنبورداری را به عنوان یک میراث خانوادگی با چند کندو در دهه ۱۹۴۰ آغاز کرد. کسب و کار آنها اکنون به بیش از ۱۵۰۰ کندو برای تولید عسل و خدمات گرده افشانی افزایش یافته است و نسبت به آینده این صنعت خوش بین است.

در طی آن زمان، خانواده‌اش تغییرات و پیشرفت‌های زیادی را در این صنعت تجربه کرده اند. استیونز گفت: «در ابتدا، کارهای زیادی در زمینه با پیدا کردن مناطق مناسب برای کوچ زنبورها از نظر پوشش گیاهی و استخراج شهد و برپایی چادرها انجام می شد و کار بسیار سخت و گرما طاقت فرسا بود. ما اکنون زیر ساخت‌های جاده‌ای بسیار بهتر، وسایل کمکی مکانیکی برای بلند کردن کندوها، کامیون‌ برای جابجایی و تجهیزات مدرن برای ارتقای سطح کیفی و کمی محصولات وجود دارد تا بتوانیم قاب های عسل را به خانه بیاوریم و در مکان مناسب عسل گیری کنیم.»
رئیس شورای صنعت زنبورعسل استرالیا (AHBIC)، تروور ودرهد (Mr.Trevor Weatherhead) گفت که از روز در ۹ مارس ۱۸۲۲، زنبورهای عسل برای سلامت و تغذیه استرالیایی‌ها حیاتی شده‌اند و نقش مهمی در کشور داشتند.
آقای ودرهد گفت: “داده‌ها نشان می‌دهند که از زمان وضع مالیات در حدود ۶۰ سال پیش، تعداد کندوهایی که توسط زنبورداران بصورت حرفه ای و تجاری نگهداری می‌شوند بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافته است که نشان‌دهنده افزایش قابل‌توجهی در بهره‌وری بویژه در خدمات گرده‌افشانی است.”
وی گفت: ما سالهاست که عسل را با بسته‌بندی تجاری به فروش می‌رسانیم و همچنین زنبورداران برای تولید عسل و ارائه خدمات گرده‌افشانی حدود ۱۰۰۰ کیلومتر از خانه را طی می‌کنیم.
آینده روشنی برای زنبورداران در کشورمان استرالیا پیش رو است و تقاضای زیادی برای خدمات گرده افشانی وجود دارد، که همچنین منبع درآمد بسیار مفیدی بوده است. ما شاهد یک روند قوی هستیم که در آن مردم آگاهانه اغلب غذای خود را از طریق کشاورزان تامین میکنند و برای حمایت از کشاورزان استرالیایی خرید محلی می‌کنند.» آقای ودرهد گفت که تمام استرالیایی ها می توانند در حمایت از زنبورهای عسل تا ۲۰۰ سال آینده نقش داشته باشند. او گفت: «انتخاب آگاهانه هنگام خرید و متعهد شدن به خرید عسل ۱۰۰ درصد استرالیایی، تفاوت بزرگی برای زنبورداران ما و بسیاری از صنایع کشاورزی که برای بقای خود به زنبورهای عسل متکی هستند، ایجاد خواهد کرد.»

منبع: honeybee.org.au

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا