عسل و دیگر فرآورده ها

عسل یک ضد التهاب طبیعی برای کاهش ریسک ابتلا به سرطان

عسل حاوی انواع مختلفی از مواد شیمیایی گیاهی با محتوای فنولیک و فلاونوئید بالا است که به فعالیت آنتی اکسیدانی بالای آن کمک می کند. هر ماده ای که دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی باشد ممکن است پتانسیل جلوگیری از توسعه سرطان را داشته باشد زیرا رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو نقش مهمی در ایجاد سرطان دارند. عسل یک مادّه ضد التهاب طبیعی است که برای پاسخ های التهابی مفید هستند. از طرف دیگر التهاب مزمن می تواند برای سلامتی مضر باشد و طبق مطالعات ممکن است منجر به ایجاد سرطان شود.
عسل طبیعی یک عامل ضد التهابی قوی است. “التهاب مزمن طولانی مدت” با سرطان مرتبط است. کنترل التهاب با هزینه کم و عسل طبیعی ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

منبع: by Angela Ysseldyk, Nutritionist and Beekeeper’s Daughter

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا