ذرّت کبابی با کره و عسل

خلاقیّت در آشپزی در حل مشکلات مربوط به ایجاد جذابیّت در طعم را حل و سبب افزایش لذّت غذا خوردن میشود. ذرّت کبابی یکی از لذیذترین میان وعده ها یا وعده های غذایی است.
هنگام پختن ذرت شیرین تازه برای یک نفر، هیچ چیز بهتر از مایکروویو نیست: یک بلال را در پوسته اش، به مدت سه دقیقه در مایکروویو قرار میدهید اما برای نفرات بیشتر، راه هاي بهتری وجود دارد.
یکی از مشکلات ذرت شیرین این است که قند آن بلافاصله پس از برداشت ذرت، شروع به تبدیل شدن به نشاسته می شود. این موضوعی است که دانشمندان بیش از یک قرن است که روی آن کار میکنند و چندین جهش ژنی را شناسایی کردهاند که نتیجه آن تولید ذرت با محتوای قند بسیار بالاتر نسبت به ذرت معمولی مزرعهای شد و گونههایی که قندشان را بیشتر نگه میدارند، پرورش میدهند. اما حتی انواع مدرن فوقالعاده شیرین با نامهایی مانند Honey ‘N Pearl یا American Dream پس از یک هفته یا بیشتر در یخچال شروع به از دست دادن قند میکنند. ذرت شیرین تمایل به خشک شدن دارد، مگر اینکه بلافاصله بعد از پختن آن را بخورید یا برای حفظ رطوبت آن اقدامات لازم را انجام دهید.
همانطور که ذرت کبابی در مایع در حال جوش قرار می گیرد (مخلوطی از آب، عسل، کره و نمک)، گهگاه باید چرخانده شود، محیط مرطوب پخت، دانه ها را پخته و آبدار نگه می دارد. در همان زمان، آب درون ماهیتابه به آرامی تبخیر میشود و عسل و کره را تبدیل به لعاب براقی میکند که شیرینی طبیعی ذرت را بدون تغییر حفظ میکند.
کمی گوچوگارو دودی و ملایم(نوعی سس فلفل دلمه قرمز دودی) و مقداری پیازچه یا جعفری خرد شده مکمل های ساده ای برای عسل هستند، اما می توانید چند قاشق غذاخوری سس میسو و کمی سس سویا را با هم مخلوط کنید. یک حبه سیر تازه خرد شده و یک قاشق غذاخوری سس چیلی کالابریایی را اضافه کنید. پوست و آب یک لیمو را هم بزنید و با مقدار زیادی فلفل سیاه درشت آسیاب شده، پخت و گریل ذرت را به اتمام برسانید. یا می توانید لعاب را با یک قاشق غذاخوری خمیر یا سس سامبال اولک (یا خمیر چیلی تخمیر شده دیگر)، کمی لیموترش و مقداری برگ گشنیز خرد شده طعم دار کنید. هر یک از این ترکیبات طعم دهنده های فوق العاده ای برای ذرت هستند.
منبع: cooking.nytimes.com